Детско столче за хранене Бертони
Детско столче за хранене Бертони

Детско столче за хранене Бертони

от 10 юли 2024 13:38 ч. 45

Състояние

Ново

Категория

Аксесоари / Хранене

Населено място

област София / гр. София

Цена

50 лв.

Описание

Детско столче за хранене Бертони,с две нива на височина на седалката.Колани за закопчаване през раменете и кръста.Две таблички,лесно за почистване,запазено.Изпращам по куриер за...

Детско столче за хранене Бертони,с две нива на височина на седалката.Колани за закопчаване през раменете и кръста.Две таблички,лесно за почистване,запазено.Изпращам по куриер за сметка на получателя, за София може вземане от адрес.

Сподели обявата

Повече за bebezar.bg

Bebezar.BG е платформа, където можеш да публикуваш обяви за продажба на свои бебешки и детски стоки и да се свързваш с хора, заинтересовани да ги закупят. Ние се стремим да предоставим най-удобното място за тази цел.

С Бебезар.БГ получаваш повече...

  • Децата растат толкова бързо, а с тях и техните нужди. Ние разбираме необходимостта да качваш постоянно нови и нови обяви, затова при нас няма никакви лимити! Можеш да качваш неограничен брой обяви само с няколко клика!
  • Проектирахме сайта така, че да можеш с минимални усилия да публикуваш своите обяви и по най-бърз и лесен начин да се свързваш с други продавачи, ако искаш да закупиш техен продукт.
  • И още нещо... нашата платформата е напълно безплатна за всички потребители!