Двойна електрическа помпа за кърма
Двойна електрическа помпа за кърма
Двойна електрическа помпа за кърма
Двойна електрическа помпа за кърма

Двойна електрическа помпа за кърма

от 10 юли 2024 12:20 ч. 115

Състояние

Използвано

Категория

Аксесоари / Помпи за кърма

Населено място

област Стара Загора / гр. Стара Загора

Цена

70 лв.

Описание

Електрическа помпа за кърма Cangaroo Elegance Duo. Уредът е с различни степени на контрол на силата на изпомпване, клапа за нежно изпомпване, touchscreen панел и мек масажиращ ...

Електрическа помпа за кърма Cangaroo Elegance Duo. Уредът е с различни степени на контрол на силата на изпомпване, клапа за нежно изпомпване, touchscreen панел и мек масажиращ накрайник. Има 2 режима на работа: цикъл с масаж (стимулация) - 10 нива и 3 степени на честота и цикъл на изцеждане - 15 нива с 3 степени на честота. Помпата позволява едновременно изцеждане и съхранение на кърма и от двете гърди. В отлично състояние. Стерилизирана и готова за употреба!! Подарък към нея предлагам чайчета за кърмачки и крем за зърна ползван веднъж.

Сподели обявата

Повече за bebezar.bg

Bebezar.BG е платформа, където можеш да публикуваш обяви за продажба на свои бебешки и детски стоки и да се свързваш с хора, заинтересовани да ги закупят. Ние се стремим да предоставим най-удобното място за тази цел.

С Бебезар.БГ получаваш повече...

  • Децата растат толкова бързо, а с тях и техните нужди. Ние разбираме необходимостта да качваш постоянно нови и нови обяви, затова при нас няма никакви лимити! Можеш да качваш неограничен брой обяви само с няколко клика!
  • Проектирахме сайта така, че да можеш с минимални усилия да публикуваш своите обяви и по най-бърз и лесен начин да се свързваш с други продавачи, ако искаш да закупиш техен продукт.
  • И още нещо... нашата платформата е напълно безплатна за всички потребители!