Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna
Бебешка кошара KikkaBoo Nanna

Бебешка кошара KikkaBoo Nanna

от вчера 23

Състояние

Използвано

Категория

Обзавеждане / Кошари

Населено място

област Пазарджик / гр. Пазарджик

Цена

240 лв.

Описание

Кошарата е ползвана 2 месеца В отлично състояние - като нова. Без наличие на мръсотия или петна ! Бебешката кошара Kikka Boo - Nanna е с модерен и практичен дизайн. Подход...

Кошарата е ползвана 2 месеца В отлично състояние - като нова. Без наличие на мръсотия или петна ! Бебешката кошара Kikka Boo - Nanna е с модерен и практичен дизайн. Подходяща е за деца още от раждането до 6 месеца, с тегло до 9 kg. Тя разполага с функция "фиксиране към родителското легло", която позволява на родителя да спи в непосредствена близост до детето. Регулира се във височина в 7 позиции и разполага с 4 колела за лесно придвижване. Характеристики: Възможност за фиксиране към родителското легло; Луксозна и лека алуминиева рамка; Допълнителена лента за фиксиране на кошарата към леглото на родителите; Регулиране на височината в 7 позиции; Анти рефлукс позиция; 3 cm мека подложка; Изработена за употреба с легла, които са с височина от 43 до 50 cm от пода до най-високата част на матрака; Мрежести части от двете страни за по-добра вентилация; Отстраняема предна част; 4 колела за лесно придвижване; Противоплъзгаща основа; Висококачествени меланж тъкани; Кош за съхранение на багаж; Комарник;

Продавач
Цветелина

В Bebezar.BG от 18.09.2024 г.

Други обяви на продавача

Виж всички обяви на продавача
Сподели обявата

Повече за bebezar.bg

Bebezar.BG е платформа, където можеш да публикуваш обяви за продажба на свои бебешки и детски стоки и да се свързваш с хора, заинтересовани да ги закупят. Ние се стремим да предоставим най-удобното място за тази цел.

С Бебезар.БГ получаваш повече...

  • Децата растат толкова бързо, а с тях и техните нужди. Ние разбираме необходимостта да качваш постоянно нови и нови обяви, затова при нас няма никакви лимити! Можеш да качваш неограничен брой обяви само с няколко клика!
  • Проектирахме сайта така, че да можеш с минимални усилия да публикуваш своите обяви и по най-бърз и лесен начин да се свързваш с други продавачи, ако искаш да закупиш техен продукт.
  • И още нещо... нашата платформата е напълно безплатна за всички потребители!