Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug
Гнездо Cotton Hug

Гнездо Cotton Hug

от вчера 27

Състояние

Ново

Категория

Обзавеждане / Гнезда

Населено място

област Пазарджик / гр. Пазарджик

Цена

180 лв.

Описание

Гнездото НЕ е ползвано, но е изпрано. Продукта е чисто нов. Без замърсявания! Бебешко гнездо Cotton Hug: най-уютното място за Вашето бебе Основни характеристики: Вън...

Гнездото НЕ е ползвано, но е изпрано. Продукта е чисто нов. Без замърсявания! Бебешко гнездо Cotton Hug: най-уютното място за Вашето бебе Основни характеристики: Външна калъфка – 100% памук с Oeko-TEX® Standard 100. Премиум качеството, 100% натурална тъкан, произведена по устойчив начин, с висока плътност и гъста плетка, комбинира нежността на допир със здравината на материята. Калъфката е сваляема и се пере лесно. Произведена в България. Пълнеж – безвреден, дишащ и антиалергичен. Матраче – БДС EN 29073-1:1997 и сертификат за качество Oeko-TEX® Standard 100. Първо качество кухи полиестерни влакна. Обвито в допълнителна вътрешна калъфка от 100% памук. Матракът е с идеалната плътност и дебелина, за да поддържа ергономичния комфорт на бебето, гарантирайки комфорта и безопасността на бебето, независимо колко време ще прекара в бебешкото гнездо. Затова може да поставяте гнездото навсякъде близо до Вас, където Ви е удобно, върху стабилна и хоризонтална повърхност, а бебето винаги ще е в неговото безопасно, сигурно и уютно лично местенце. Произведено в България. Възглавница – изработена от антиалергичен силиконизиран пух, ЕКОПУХ влакна в съответствие с нормите БДС EN 29073-1:1997. Дишаща и безопасна. Обвита в допълнителна вътрешна калъфка от 100% памук. Специалната й конструкция и дизайн, не позволяват бебето да се мушне под нея, покривайки нослето или устата си. Произведена в България. Бои и принтове – използваме бои на водна основа, което означава, че са с най-малко алергени. Тъй като безопасността на бебето е нашият най-голям приоритет, ние сами принтираме нашите модели. Процесът на финализиране на платът е термичен, тоест само с топлина, а не с химикали! И защото за нас природата и опазването й са от голямо значение, процесът на принтиране на платовете е по-щадящ не само към бебетата ни, но и към природата. YKK ципове – за надежност и лесно сваляне на калъфката. Етикети – 100% промазан памук, с Oeko-TEX® Standard 100 сертификат. Преносимост и съхранение – получавате бебешкото гнездо в торба за лесно пренасяне, произведена в България и отговарящата на стандартите за качество и безопасност. Други характеристики: Дължина на матрачето – 80 см. Продукт с дълъг живот – гнездото Cotton Hug е проектирано така, че да “расте” и да се променя с бебето. Долната част се отваря, което позволява много по-дълго използване.

Сподели обявата

Повече за bebezar.bg

Bebezar.BG е платформа, където можеш да публикуваш обяви за продажба на свои бебешки и детски стоки и да се свързваш с хора, заинтересовани да ги закупят. Ние се стремим да предоставим най-удобното място за тази цел.

С Бебезар.БГ получаваш повече...

  • Децата растат толкова бързо, а с тях и техните нужди. Ние разбираме необходимостта да качваш постоянно нови и нови обяви, затова при нас няма никакви лимити! Можеш да качваш неограничен брой обяви само с няколко клика!
  • Проектирахме сайта така, че да можеш с минимални усилия да публикуваш своите обяви и по най-бърз и лесен начин да се свързваш с други продавачи, ако искаш да закупиш техен продукт.
  • И още нещо... нашата платформата е напълно безплатна за всички потребители!